Ingen vev.

Jag har ingen vev till datorn. Eller rättare sagt, jag har inget internet på burken och ids inte riktigt hålla på med den över huvud taget, så det blir kortfattat på telefonen istället.
Har suttit försjunken i böcker, anteckningar och sammanfattningar senaste tiden. Idag var det dags att skriva monstertenta, så igår em lämnade jag det värmländska paradiset och blåste hem till Muppsala igen. Sov några ynkliga timmar hemma, satt ett antal timmar i tentasalen och blåste sedan tillbaka till de värmländska skogarna. Hundar, hästar och pojkvän var kvar här under tiden som jag avgjorde närmaste årets sysselsättning.
Tentan då? Tja, kände väl... okej.
Men jag har ju upptäckt att jag har det lilla problemet att jag inte alltid skriver allt jag kan. När det är frågor som jag verkligen KAN så slarvar jag och skriver inte fullständiga svar, något inom mig tycker väl att "det borde de ju förstå att jag ska ha full pott på den här frågan, jag kan den ju."
Men eftersom telepati och synska egenskaper inte är ett anställningskrav vid SLU ännu, så är det inte alltid den som rättar tentor inser fröken Lundbergs storhet. Så jag antar att jag måste bli bättre på att skriva utförliga svar helt enkelt. Huruvida jag gjorde det den här gången återstår att se. Det har ju gått lite troll för mig i just den här tentan, därför tar jag ut noll och ingenting i förväg.
Men oavsett om jag klarar den eller ej så njuter jag nu att lite ledig och kravlös tid igen!

It's nice!

Vi lever.

Just nu har vi sommarlov och det känns som att det är dags för Lundbergskan att komma igång med lite skrivande igen. Ibland blir det pauser men nu är jag faktiskt sugen på att dokumentera dagarna på nytt.

Just nu mår vi prima allihopa! Hundar på gräsmattan och hästar i sommarhagen... När jag vevat igång datorn kommer ett utförligare inlägg om Nykomlingen, de senaste månaderna och wazzup just för tillfället.