Mina hjärtan!


Mina fina killar! Man kan ju få ont i hjärtat bara av att titta på dem ibland. :-)

God morgon, Världen!

Lite sovmorgon just nu... Två mysiga hundar i sängen som gör allt för att matte ska kliva upp. Faktum är att jag OFTA får låtsas-sova om jag ska ha en chans att inte bli "upptjatad" ur sängen av bestarna. De väcker mig sällan, men så snart de ser/hör att man ÄR vaken så ska man nämligen gå upp och servera dem mat. Det är deras syn på husses och mattes funktion här. Vi är servitörer som även har förmånen att emellanåt få klia dem på magen. :-)


Humle och Dumle när de sett att matte är vaken... Dessförinnan ligger de blickstilla i varsin soffa hela natten.



Nu ska jag dock hoppa upp ur sängen, mata hundar, rasta hundar, duscha och göra mig presentabel, därefter dra till plugget. På en lördag. Möten med de andra kårerna och jag är ärligt talat inte jättepepp på det just nu, särskilt inte där de utlovar den finaste vårdagen hittills... 
Jag vet att det blir bra bara man väl kommer på plats, men ibland suger det lite att vara en duktig student.


Dagens tips!



Universal-salvan #1.
Upptäckte den av en slump när vi var i Kenya. Eller rättare sagt, en god vän som arbetar med att rädda schimpanser tipsade om den. Periodvis har hon en eller flera schimpansungar i hemmet och då får de av förklarliga skäl ha blöjor på sig. Skulle de få vanliga blöjeksem så smörjer hon med den här - vips borta!

Jag använder den på småsår, eksem, hudirritationer etc. Både på mig själv och fyrfotingarna.
Så. Jävla. Bra.

Den finns att köpa på några enstaka webshoppar i Sverige, men är då hutlöst dyr. Tur att man har en langare som kan leverera direkt från UK... ;-)