Hästar, hästar, hästar.

Uno har ju som bekant ett gravt fall av koskräck. Rulle lider inte av samma åkomma, det blev uppenbart på dagens lilla promenad.


Rulle har annars genomgått nån jävla psykos, pardon my french, på sistone. Mupphuvudet har av någon anledning gett sig fan på att göra livet surt för Uno och han går all in så att säga. Uno har fått ta emot en hel del bett i hagen och ser mest ut som han gått igenom ett rivjärn, kraken.
Rulle har därför hamnat i skamvrån i egen hage igen, stackars Uno är livrädd för honom... Mattehjärtat värker lite, både för Unos sargade utsida och Rullens taskiga attityd. Och inte heller känns det bra att sätta en odräglig unghäst ensam i en hage, men just nu är det det enda alternativet.

Hur som, Uno har antagligen sträckt sig lite under flykten från den Röda Faran i hagen, för han haltade lätt på ett framben dessutom. Suck. Men med en del arnikaliniment och Back on Track-bandage så verkar det ha gått över snabbt.

Unopeden fick beta lite mellan kylning av ben och massage. Mumma!

Håll en tumme för att jag snart har två hela & friska hästar igen...

Nog för att de oftast skänker oss massor med glädje, men ibland är det allt ett elände att vara hästägare. 

Imorgon vankas det hundkurs, brunch, husvisning och socialisering med Dr London. 
Bra söndag!

Kommentarer :

#1: Galna kameltanten

Är det något som kan få mig att överväga att konvertera från Dr London till Dr Muppsala så är det you guys! Tack för att ni återigen förgyllde min söndag!

Svar: Tack själv! Ser fram emot att få lite ridsällskap i påsk! :-)
Kinixen

skriven

Kommentera inlägget här :