Snöstorm och mötesmaraton

Lång dag till ända...
Den började tidigt imorse med en snöig resa till stallet och avslutades nyligen med en regnig resa hem från SLU.
Idag har det varit mycket på att-göra-listan för en kåraktiv veterinärstudent!
Har avverkat ett antal timmar i möten, det ena staplat på det andra sedan klockan var 13. Inleddes med ett i arbetsgruppen som ska ta fram en ny modell för "resursfördelning till grundutbildning och avancerad nivå". Med andra ord, vi ska bestämma vilka riktlinjer som ska gälla för hur/varför/hur mycket pengar alla program och kurser på hela SLU ska få framöver. Ett ganska stort jobb. Och viktigt. 
Direkt därefter var det möte i Programnämnden, där vi bland annat beslutade om vilka personer som ska anställas som programstudierektorer fortsättningsvis. 
I båda ovanstående utskott sitter jag med i egenskap av studentrepresentant och det är ett ganska ansvarsfullt uppdrag jag har. Vi beslutar om enormt viktiga frågor rörande både veterinärprogrammet och andra utbildningar, och studenternas input i olika ärenden väger väldigt tungt.
Just nu genomgår hela SLU en massiv omorganisation med allt vad det innebär och ovanpå det råder något av en ekonomisk kris, så det är oerhört viktigt att vi är med och bevakar studenternas intresse i en rad olika frågor. Allt för att säkra utbildningens fortsatta kvalité och innehåll.

Och direkt efter Programnämnden så var det dags för styrelsemöte på kåren. Piuuuh! Skönt att veta att man i alla fall var klar i stallet för dagen när man såg hur klockan bara blev mer och mer och mer...

I Uppsala rådde för övrigt snökaos igår kväll. Det vräkte ner och blev glashalt på gatorna. Bilar i diket till höger och vänster, bussar på tvären och all lokaltrafik ställdes in.
Imorse såg det ut så här:




Mysigt värre...
Nu håller det på att töa & slaska igen - riktigt ruggväder! Hoppas på att det inte blir så många fler bakslag för våren nu. Jag vill ha värme!
:-)

Kommentera inlägget här :