Askungen.


Sommarhästar... Så härligt!

Jahapp. Igår var det dags för nåt som jag tacksamt nog varit förskonad ifrån i över ett år - tappsko. UnoBruno hade vänster bakdoja på svaj och eländeselände så såg det ut som tåkappan trampats in i sulan lite också. Fram med hovslagarprylar och plocka bort skrotet. Peppar peppar, så verkade det ha gått bra med hoven dock. Han var lite varm i bak, men det syntes inget särskilt när jag gick med honom och han reagerade inte nämnvärt på visitertången.

Eftersom jag har Världens Bästa Hovslagare så styrde hon efter ett samtal snabbt om sin dag idag och kommer ut och ger lite fotvård redan i eftermiddag. En pärla är vad hon är!
Vi hade ju en lång period med tappskor, trasig hovar, hovbölder och sprickor för typ två år sen. Efter att Maria tog över pedikyren har det blivit tusen gånger bättre och flytten till Uppsala hjälpte ytterligare. Nu har det dock blivit väääldigt lerigt i hagarna och då kommer tappskorna också.
Men som sagt, det har blivit massor med bättre så håll gärna en tumme för att Unopedens fötter fortsätter må bra också. :-)

Kommentera inlägget här :